Свързани новини

07.05.2012 11:30

Нови Опасни арести, Боксьора го няма

Видян 1379 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Общо 9 души, сред които и една жена са задържани при специализираната операция Опасните, която се проведе срещу група за въоръжени грабежи вчера и в събота. Двама от тях са военнослужещи, а един е служител на столичното Първо Районно полицейско управление. Продължава издирването на лидера на бандата Върбан Асенов Борисов по прякор Боксьора.
Вътрешният министър Цветан Цветанов потвърди, че работата по случая продължава, като основната цел е залавянето на лидера на престъпната група. Вицепремиерът каза още, че по време на обиските в домовете на задържаните са намерени автомат, 2 пистолета, пушка-помпа, газов пистолет, злато и пари.
Заедно с бойния арсенал на групата бяха задържани голямо количество боеприпаси. В дома на един от задържаните са били открити 4 пакета марихуана с общо тегло половин килограм, амфетамини, електронни везни за определяне на наркотичните дози, златни накити. При процесуално-следствени действия, проведени в дома на друг член на престъпната група, са открити списъци от лихварство.
В поделението в Горна баня, вчера, по време на работа бе задържан и 23-годишният И.Л. При претърсване в дома му в Перник е открит половин килограм марихуана и 25 грама амфетамин. Според първоначалните данни на разследващите той е продавал дрога на задържания по време на операцията военнослужещ И.И.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

водолей