Свързани новини

27.04.2012 14:05

Фандъкова: Участваме във всички кампании за четене

Видян 1758 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Столичният кмет и зам.-кметът по направление „Култура, образование, спорт и превенция на зависимости” - д-р Тодор Чобанов присъстваха на връчването на дарение от близо 1000 екземпляра на книгата „Малката Божана в нощта на чудесата” на писателката Божана Апостолова, издадена от издателство „Жанет 45”, и продукти на фирма „Рефан България” ООД – Пловдив за деца, лишени от родителски грижи, живеещи в домове на територията на София. Дарението беше направено в Дома за деца, лишени от родителска грижа, в столичния кв. „Драгалевци”, информира Фокус. Столичната община и моят екип участваме във всички кампании за четене, заяви кметът на Столична община Йорданка Фандъкова при връчването на дарение за децата, лишени от родителска грижа. За мен като учител, като човек от образованието, четенето е най-важното, за да може децата да бъдат грамотни, тъй като грамотността е в основата на всичко, което след това човек може да постигне в живота си, каза кметът. И сега се включваме с 40 книжки, които даряваме на дома. В мен е една от тях „Български народни приказки”, прочетени от Бори Роканов, посочи Фандъкова.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.