Свързани новини

10.02.2012 12:23

Последен ден за плащане на ДОД с 5% отстъпка

Видян 2454 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Днес е последният ден, в който физическите лица могат да платят данък общ доход за 2011 г. с отстъпка от 5%. От тази година плащането на данъка може да стане и в последния ден, стига сумата да постъпи по сметката на НАП на следващия работен ден.


От приходната агенция уточняват, че отстъпка от данъка за довнасяне може да се ползва само при условие, че авансовият данък е внесен през 2011 г. Най-често задължение да внасят авансово подоходен данък имат наемодателите, които по закон са длъжни да правят тримесечни вноски.


Освен по интернет, плащането на данъци и осигурителните вноски може да стане по пощата, с пощенски запис за бюджетно плащане или по банков път, напомня БиНюз.


За улеснение на гражданите в повечето офиси на приходната агенция са разкрити банкови гишета, които не вземат такса превод за данък общ доход. Повече информация, както и помощ при попълване на преводните нареждания и пощенските записи, може да бъде получена на телефон 0700 18 700, на цената на един разговор.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

риби