Свързани новини

06.02.2012 16:59

Полицията започна да си признава: Имало “посягане” в мола и бой в Скравена

Видян 1631 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

През последните дни два от оспорените от МВР случаи на полицейско насилие получават полупризнания. Областната дирекция за Софийско поднесе извинения на битите момчета от Скравена, въпреки че се твърдеше, че “електрошокови палки на въоръжение няма”, а хлапетата са гадни хитлеристи.
В интервю за Сашо Диков пък шефът на СДВР Валери Йорданов призна за “посягане” на Кленовски, което водещият и депутатът Димо Гяуров по-нагледно нарекоха шамари. Оказа се, че от записите ясно се вижда, че първо задържаният е бил повален, второ това е станало в, а не на 10-15 м от Детския клуб на Дъ мол и на трето място наистина след слагането на белезниците му обърсват няколко удара по неясни причини. А все още не са извадени записите от всички видеокамери. Сашо Диков цитира пресцентъра на МВР, от чието съобщение за този случай ясно личи, че Кленовски е можел да бъде задържан не пред деца на 2-ия етаж на мола, а при влизането си на партера, където според сайта на ведомството е бил спрян, но неясно защо пуснат.
Иван Костов пъск обяви намерение да създаде алтернативна комисия на случая с Мирослава от Перник. Той зададе риторичните въпроси дали извършителя на похищението и убийството Стойчо е бил агент на служба, как той е имал регистрирано оръжие при положение, че е криминално проявен и други питания, като се зарече, че отговорите им са ясни на местната общественост, а мълчанието само вреди на властта.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

рак

Днес ще е малко по-нервен ден от вчера

Днес ще е малко по-нервен ден от вчера, но пък ще