Свързани новини

24.01.2012 16:16

Младост и Люлин искат паяци

Видян 1771 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Районни кметове поискаха паяци в двата най-големи квартала в столицата Младост и Люлин. Те обявиха искането си по време на заседанието на комисията по обществен ред на Столичния общински съвет.


Съветниците от комисията обсъдиха с районните кметове проблемите, които имат при работата им с полицията и столичния инспекторат. В двата най-големи столични района един от съществените проблеми е паркирането, стана ясно по време на дискусията. Кметовете на Люлин и Младост - Цвета Авджиева и Милко Младенов, посочиха, че основен проблем е паркирането в зелените площи, в обхвата на спирки и на други места, забранени с пътна маркировка. В Люлин даже има и място за наказателен паркинг, посочи Младенов. В централните столични райони по-голям проблем е реакцията по оплаквания за нарушения на обществени ред.


Кметът на район Оборище Йорданка Фикирлийска посочи, че до момента на всеки сигнал до Пето РУП за нарушения на обществения ред винаги се връща информация, че при проверка е установено, че няма проблем. Главният инспектор Радослав Стойнев от Охранителна полиция посочи, че проблем при проверката на сигналите при нарушения в обществения ред в етажна собственост е влизането във входа. В някои от случаите изпращащият сигнала чака полицията, а в други - не, а входът е заключен.


Районните кметове поискаха да имат информация и за инциденти, ставащи в района им, както и за обхвата на зимното почистване, тъй като стигащото до тях в момента не е в целия обем, а само в откъслечни елементи.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

телец