Свързани новини

11.01.2012 16:23

Хазяйка похити наемател, държа го в плен цяла нощ

Видян 1669 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Хазяйка отвлече наемателя си и го държа насила в апартамента си цяла нощ. Заедно с приятеля си тя похитила 23-годишния младеж от Бургас, като го заплашила с револвер. Драмата се разиграла в столичния квартал Малинова долина, след като пострадалия, заедно с другия квартирант поискали да освободят жилището.
Към 18 часа миналата вечер заложникът и 22-годишният му съквартирант се обадили на хазяйката си, за да й съобщят, че искат да се изнесат от апартамента в блок 22. Час по-късно собственичката - 49-годишната Капка Кузманова, пристигнала заедно с 58-годишния си приятел Георги Спасов.
Двамата младежи им обяснили, че не са доволни от условията на договора и искат да се изнесат, след като изчистят последните си сметки. Кузманова обаче се ядосала и тутакси пресметнала щетите си на 2150 лева.
Когато младежите категорично отказали да платят, Спасов извадил пистолет и ги заплашил, че докато единият не донесе исканата сума, другият ще остане в жилището като гаранция, че парите ще бъдат платени.
Вместо да търси пари обаче, 22-годишният наемател отишъл направо в 7-о РПУ и сигнализирал, че съквартирантът му е под прицела на въоръжен мъж.
Криминалистите реагирали светкавично, но открили, че в апартамента е пристигнало и подкрепление на рекетьорите - двама мъже на 26 и 30 години и дъщерята на хазяйката. Служителите на реда атакували адреса, задържали петимата и освободили младежа. Последвал и обиск на автомобила на Спасов  – Фиат Браво, паркиран пред жилищния блок, където бил открит и иззет 9-милиметров револвер Блоу 38.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

везни

Приятелските чувства ще надделеят над любовните

Приятелските чувства ще надделеят над любовните и