Свързани новини

15.11.2011 16:19

Застраховат Обама срещу нападение от крокодил

Видян 2111 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Американският президент Барак Обама се очаква да получи топъл прием при посещението си в Австралия утре, но за всеки случай местна компания предложи да му направи застраховка срещу крокодили, предаде АФП, цитирани от БГНЕС.


Обама ще стане петият американски президент, пристигнал на посещение в Австралия, която е близък съюзник на САЩ. При двудневната си визита той ще посети столицата Канбера и град Дарвин в щата Северна територия, намиращ се в сърцето на родината на "Дънди Крокодила".


Компанията TIO обаче предложи на високия гост да го снабди със застрахователна полица срещу нападение от крокодил, която предвижда, че американският президент ще получи обезщетение от 50 000 австралийски долара (50 870 американски долара), ако бъде нападнат от влечугото.


"Това е уникален продукт за извънредни обстоятелства и сме развълнувани, че можем да издадем една от тези полици на президента Обама за времето на престоя му в Северната територия", заяви генералният директор на компанията Ричард Хардинг. Компанията, която предлага застраховки срещу нападение от крокодил повече от 20 години, се надява да връчи копие от полицата, поставено в рамка и включващо снимка на смъртоносния хищник, при посещението на Обама в Дарвин в четвъртък.


Средно по двама души умират всяка година в Австралия при нападения от соленоводни крокодили, които могат да достигнат дължина от седем метра и тегло от над 1 тон.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

скорпион