Свързани новини

12.11.2011 11:31

Командоси щурмуваха отвлечения от кюрдски терорист ферибот

Видян 1393 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Командоси застреляха единствения похитител на отвлечения вчера турски ферибот "Картепе", съобщиха Ройтерс и Асошиейтед прес, като се позоваха на турската държавна телевизия.
Властите заявиха, че никой от 18-те пътници и 6-членния екипаж не е пострадал. Според тях похитителят е бил кюрдски терорист и е носел устройство с електрически кабели и бутон.


Специалисти по експлозиви обаче проверяват дали наистина става дума за бомба, както твърдял нападателят. Той бил убит много бързо, не е имало престрелка. Някои хора са скачали във водата по време на акцията.


Фериботът "Картепе" беше отвлечен вчера, след като отплавал от северозападното пристанище Измит. Първоначално беше съобщено, че похитителите са около петима и че имат оръжия и експлозиви. Фериботът беше следван от патрулни катери и хеликоптери, а после спря край град Силиври, близо до Истанбул, явно поради недостиг на гориво.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

 Алиса в страната на чудесата

Алиса в страната на чудесата се завръща

Колибри предлага на читателите ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.