Свързани новини

10.11.2011 17:22

Гаврата на Стависки и Generali с Мануела продължава

Видян 3310 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Софийският апелативен съд отложи делото, в което Мануела Горсова обжалва решение срещу Максим Стависки и застрахователя Generali. Причина за отлагането е сума от 25 хил. лева, платена преди две години от спортиста. Наглостта на убиеца стигна дотам, че многократно се изфука с това от екрана на Нова телевизия пред пърхащия премрежен поглед на Цветанка Ризова. Адвокатите на Generali определят “лептата” като дарение за болното момиче, което се отрича от защитниците на Мануела.


Адвокатът на семейство Горсови Любомир Георгиев обясни, че Максим Стависки е дарил само 5 хил. лв. на 31 август 2009 г., дни преди рождения ден на момичето.


Останалите 20 хил. лв. са платени в изпълнение на присъдата по наказателното дело и доплащане с лихва върху главницата и не са дарение за Мануела.


„80 хил. е първата сума, още 10 се вдига от Върховния касационен съд, а лихвите върху тези пари са още 10 хил. лв", обясни Георгиев.


Адвокатите имат право в определен срок да поставят допълнителни въпроси на вещото лице и на следващото съдебно заседание счетоводната експертиза ще бъде изслушана в съда.


Напомняме, че точно 5000 лева, дарени от СЛАВА конкретно за екипи и кънки на децата от клуба на Албена Денкова и Максим Стависки и връчена срещу надлежни документи на световната шампионка изчезнаха безследно точно в месеците около катастрофата, която пилият фигурист причини поради несъобразена скорост.


Припомняме, състав на Софийския градски съд отхвърли иска на момичето в кома срещу застрахователната компания на спортиста за имуществени вреди в размер на 189 000 лв. като неоснователен и недоказан.


Бащата на Мануела опроверга информация, публикувана в медиите, от която става ясно, че фирмата застраховател Generali ще даде един милион лева за лечението на дъщеря му.


Истината е съвсем различна според жертвата – застрахователят всъщност ще покрива фактури за минали периоди – става въпрос за 4 години и половина и лечение в няколко държави, ако родителите успеят да намерят документите. След това, според думите на майката на Мануела, вероятно фирмата ще предяви претенции към Стависки.


Вчера 19’ потърси за коментар Васил Василев – Зуека. Актьорът също блъсна човек преди 11 години и очаквахме от него да разкаже и историята на своя катарзис: “Нали не си представяте, че ще говоря за случая. Не искам да си го спомням. Желая да го забравя, а вие ме подсещате за него”, рече Зуека и тресна телефона


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

козирог