Свързани новини

01.11.2011 16:58

Проститутките си правят синдикат

Видян 4125 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Родни жрици на любовта ще си правят секс синдикат. Те искат законно регистрирана организация, която да ги защитава.
„Искаме социални права, искаме да си внасяме осигуровки и да плащаме данъци на държавата, за да не ни третират като престъпници”, заявиха две от тях - Весела и Рени, които представиха исканията си пред журналистите.
„Държим да отпадне названието проститутка и да се замени със - секс работник“, каза Весела. Тя обясни, че по този начин се обръщали към колегите й в цял свят и всяко друго наименование се приемало като обида. Новото име на професията било унисекс и се използвало и за девойките, и за момчетата в бранша.
Двете дами обясниха как ще става таксуването на услугите им, въз основа на което ще плащат данъци. Няма да си носят касови апарати в чантите и да окачват ценоразписи на предлаганите услуги. Вместо това смятат, че би трябвало да се използва чуждият опит. В Бон например, където Рени е работила, проститутките имали право да предлагат услугите си само на определени улици. На входовете им били монтирани касови апарати като тези на паркингите. „Когато влизаш в тази улица, пускаш определена сума в апарата и започваш да работиш. Тези пари отиват в общината и на практика това ти е данъкът”, каза тя. В Холандия пък плащали авансово данъци всяка седмица, като сумите били точно определени.
И Рени, и Весела се обявиха против сводниците, които само взимали парите на работещите момичета, без да им помагат с нищо.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

скорпион