Свързани новини

30.10.2011 14:52

Целувки и сънища в деня на изборите

Видян 1515 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В шеги и закачки минава денят на изборите за политиците. Тон даде премиерът, който при гласуването си сутринта заяви: "Доган се подигра на БСП като им каза "Цункайте ме и аз ще ви дам гласовете". Довечера ще видим дали са се цункали. Аз казвам, че ако мен някой ме призове да го цункам, аз няма да му поискам целувката".


От своя страна Доган отговори като тълкувател на сънища: "Имам чувството, че доста често Борисов ме сънува в сатанински образи.


Лидерът на ДПС подчерта, че няма  да участва в никакви комбинации или коалиции с ГЕРБ. „Целувката е от всички избиратели в страната”, отговори той на въпроса дали е получил очакваната целувка. 


 


На тема сънища поговори и синият Иван Костов. Той предвижда комшари за демокрацията. Ето и дучмите му при гласуването в Драгалевци: “Изборите бяха кошмарни. Ако Народното събрание не вземе мерки, ако не преработи сериозно Изборния кодекс, следващият път ще бъде още по-голяма катастрофа”. Най-ефектно обаче беше продължението на Костов: “Ние вървим към манипулирана демокрация, която няма общо със свободния избор на хората, а с купуването на гласове, насилието, заплахите”.


От своя страна червеният лидер Сергей Станишев пък продължи темата за целувките: „Въпросът е днес българите да не направят една целувка на смъртта с управляващата политическа партия, защото всички виждаме, че нещата не отиват на добре”. Шефът на БСП продължи: „Гласувах за това в България да има демокрация, а не едноличен режим, дали ще имаме в бъдеще правото свободно, без натиск, без купуване и без бой да гласуваме и да избираме тези, които харесваме”.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

50 години Volkswagen Golf

50 години Volkswagen Golf

Германският автомобилостроител Volkswagen ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...