Свързани новини

25.10.2011 14:49

Частна асоциация подкокоросва потребители, за да печели от техния справедлив гняв

Видян 1779 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Меглена Кунева не успя на изборите като се представяше в марковите си дрешки и с брюкселския си език за “Гласа на хората”. По нейната потребителска линия тръгнаха и други рутещи справедливото недоволство на народа.
Някой си Янаки Ганчев използва вече и цели медии, за да тормози мобилните оператори. В това не би имало нищо лошо, ако неговата Асоциация на потребителите на телекомуникационни и интернет услуги не се оказва регистрирана в ЧАСТНА, а не в обществена полза.
Това означава, че ако някой се включва в акциите, протестите или исковете му срещу мобилни оператори, ползата от това, включително финансовата ще отиде право при другаря Янаки.
Явно хората бързо са го разбрали, защото безпристрастният език на числата подсказва неговото фиаско като организатор. При първия, организиран от частната асоциация протест срещу мобилните оператори имаше 50 участници, при втория те бяха почти наполовина – 28, а при третия се събраха 13 души, дали старите си обувки, за да бъдат замервани с тях “гадовете”.
Целият въпрос е дали някой друг играч на пазара, например алтернативен телеком, каквито има у нас, не стои зад Янаки. Защото неговите “протести” всъщност опорочават бунтовете, които мобилните оператори, особено М-Тел, наистина заслужават заради непрекъснатите своеволия, които си позволяват.
Работата е много дебела, показа неотдавна проучване по случая “Янаки” на вестник Уикенд. Според него от М-Тел (явно като най-голям) се търсели 3 милиона, което звучи направо невероятно.
Във Виваком претенцията била разсрочена – 20 000 лева на месец, които при отказа били преформулирани като 5000 лева за “медиация” – посредничество между лошите оператори и хората.
От толкова “гласове на хората” скоро ще започне глава да ни боли, коментират възмутени от произвола на операторите. Защото са наясно, че ако някой се върже да плати за подобна медиация, особено ако наистина става въпрос за милиони, ПАРИТЕ ЩЕ ГИ НАДПИШАТ В НАШИТЕ СМЕТКИ.    



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Мъж загина при трудова злополука в Симитли

Мъж загина при трудова злополука в Симитли

Мъж загина при трудова злополука в ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

стрелец

Събитията днес може да ви тласнат към самооценка и преразглеждане

Събитията днес може да ви тласнат към самооценка и