Свързани новини

14.10.2011 13:58

Камата става почетен консул в Испания

Видян 1540 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Министърът на външните работи Николай Младенов връчи в МВнР консулския патент за почетен консул в Испания на Христо Стоичков.


Стоичков ще отговаря за консулски окръг, който включва испанските автономни области Каталуния и Арагон, предаде БНР. Приемайки консулския патент в Министерството на външните работи, известният футболист и треньор обеща да доведе у нас новия президент и новия кмет на Каталуния.


„В момента живеят над 17 000 българи в Каталуния, така че тази връзка ще стане още по-силна. И аз ви уверявам в това, че всички мои контакти, всички мои приятелства, които имам аз в Каталуния, ще имаме възможност тези хора да посетят България. И аз ви уверявам, че в най-скоро време това ще го направим тук. Аз мога само да гарантирам едно - моето име няма да бъде опетнено, а напротив - ще дам всичко възможно, всички хора, които се нуждаят за помощ, да бъдат с мен. Приемам това задължение като едно голямо предизвикателство и предполагам, че ще се справя така, както в годините като футболист се справях”, каза Стоичков в министерството.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

рак