Свързани новини

27.09.2011 14:59

Скриха „Цар Киро“ в София

Видян 1672 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Кирил Рашков вчера по обед е бил докаран с бял мерцедес и е бил скрит на тайно място в София. Преди това най-търсеният човек в държавата се е укривал в курорта Боровец. „Цар Киро“ е бил в хотел Самоков, собственост на Мултигруп. Бил е настанен в апартамент, ял, пил и се веселил с десетина души от родата. Докато той и семейството му се забавлявали, въоръжени спецчасти са ги охранявали за сметка на данъкоплатците. Над 30 жители на Самоков и региона блокирали входа на хотела с искане “Царят” на алкохола менте да бъде изведен от там. Те отказвали да напуснат комплекса, докато ромският мошеник не си тръгне. На място са пристигнали около 10 полицейски патрулки, които са обещали на самоковлии ромският бос да бъде изведен от хотела и пратен на друго място.
Междувременно стана ясно, че започва вътрешна проверка на служители на НАП-Пловдив в данъчната служба във връзка с информацията, че Кирил Рашков не е плащал данъци. Съмненията са, че служители на дирекцията в Пловдив са си затваряли очите и не са предприели необходимото. Шефове на НАП-Пловдив през тези десет години са били както шефката на бюджетната комисия на парламента от ГЕРБ Менда Стоянова, така и кандидатът за кмет на Пловдив от БСП Георги Търновалийски.
И.д. кметът на втория български град Александър Долев постави пред Канал 3 няколко много важни въпроса, на които никой не дава отговор.
Първият от тях е защо прокуратурата мълчи и не работи по злостроника от клана Рашкови, който с мерцедеса си рани трима протестиращи българи и счупи ръцете на двама полицаи при размириците в Катуница?
Вторият важен въпорс е кои съдии, прокурори и депутати визира “Цар Киро” като твърди, че през последните 2-3 дни е говорил с тях за закрила и защо не се отвори и неговото телефонно тефтерче и разпечатки от разговорите, както се постъпи с Красьо Черния?
Според Александър Долев пловдивската прокуратура през годините има сериозна вина за натрупаното напрежение около “Цар Киро” и неговата фамилия, както и за прикриването на престъпленията на ромския клан.
Неслучайно в града под тепатата миналата вечер над 3000 души, предимно млади хора, протестираха срещу циганския терор. Още за антиромските бунтове в цялата страна – на стр. 4 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

козирог

Определено ще имате достатъчно сила и мъдрост

Определено ще имате достатъчно сила и мъдрост, за да