20.07.2011 17:03

Котоошу си запази ранга и загуби

Видян 1640 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Поне до края на тази година българинът Калоян Махлянов ще продължи да бъде с втория по стойност ранг в професионалното сумо “озеки”. Котоошу бе заплашен с отнемане на сана, ако бе завършил втори последователен турнир с повече загуби, отколкото победи. Онази вечер обаче той успя да излъже съперника си в 10-ия кръг от турнира в Нагоя и записа решаващо 8-о надмощие. Вчера той допусна трета загуба, но дори и да губи през оставащите четири кръга, той може да диша спокойно. Отличникът на турнира Харумафуджи го изтласка с техника ошидаши и продължи да шества без проигран мач, устремен към купата. Нашият гигант от Джулюница, който се яви нетажал и поувиснал в Нагоя, има по-лека схватка. Срещу него застава Кисеносато, чийто баланс до момента е 6:5.


Рахатът на Махлянов на върха на сумото ще продължи поне до края на годината. Причината е, че след успешното приключване с положителен баланс на турнира в Нагоя, той трябва да има негативна равносметка от следващите две състезания на мъжете-планини, за да бъде лишен от звание.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Ден бърз и активен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Ден бърз и активен. Определено ще ви е интересно и