Свързани новини

13.06.2011 18:38

Бойко Борисов: Фандъкова е моят кандидат за София

Видян 1822 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Йорданка Фандъкова ще бъде кандидатът на ГЕРБ за столичен кмет. Симеон Дянков и Росен Плевнелиев са отличниците на кабинета. Георги Първанов винаги ми забива ножове, когато може.“ Това са акцентите от програмното интервю на премиера Бойко Борисов, което той даде пред Соня Колтуклиева специално за агенция БЛИЦ и сайта Bulgaria News.
Думите на министър-председателя за кметските избори са истинска новина, като се има предвид, че досега официално кандидатурата на Фандъкова не беше издигната.
„Бих искал да мога да подаря на българския народ за рождения си ден двойни пенсии и заплати“, каза Борисов, който в понеделник стана на 52 и получи куп подаръци, като сред тях имаше жив бял гълъб, поднесен му от певицата Елица Тодорова.
„За следващите президентски избори и аз ще се оженя, за да има първа дама! След 5 години!Отсега казвам: за следващия мандат ще се кандидатирам за президент, че да ме оставите на мира и мен“, заяви в типичния си стил Борисов и в продължи в същия дух: „Представете си, че аз бях в условията, когато Станишев отчете 3 милиарда излишък! Аз щях да асфалтирам и път до Луната! А те ги потрошиха тия пари и никъде не се видя нещо да са направили… Ние трябва да направим магистралите. Защото магистралите са печатница за пари за този народ и тогава можем да говорим, че ще се вдигат пенсии и заплати. Иначе, няма откъде да дойдат парите и това трябва да се разбере. Не можем да печатаме нощно време левове, за да раздаваме, защото сме във валутен борд!“


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

козирог