Свързани новини

19.04.2011 17:43

Закопчаха наши в Цюрих, източвали банки

Видян 2183 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Четирима български граждани са задържани на централната гара в швейцарския град Цюрих, известен с високия стандарт на живот, за източване на банкови карти, съобщи местният информационен интернет портал Романди.

Бандитите са на възраст между 30 и 40 години. Те вършеели само на територията на централноевропейската страната Швейцария - главно в най-големия град Цюрих, родния град на философа Жан-Жак Русо – Женева и и привлекателния за бизнес град – Цуг. 

Само за периода от октомври миналата година до януари 2011 г. българите успели да откраднат 385 000 швейцарски франка. Щетите по ремонтирането на банкоматите и блокираните карти са изчислени на 75 000 швейцарски франка. 

Изпечените мошеници инсталирали на скениращи устройства и камери над банкоматите. Цялата операция траела не повече от една минута, което улеснявало дейността на крадците. След това българите теглели пари от сметките на своите жертви през Доминиканската република. 

Четиримата били задържани през януари. Полицията съобщила за арестите едва в понеделник. 




Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.