Свързани новини

23.03.2011 15:34

Глобиха Гриша Ганчев на делото Наглите

Видян 2915 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бизнесменът Гриша Ганчев даде показания по делото срещу групата на Наглите, обвинена в извършването на знаковите отвличания у нас през последните години. Роденият в село Микре бивш борец се яви като свидетел, близък до похитения Ангел Бончев, който е бивш изпълнителен директор на ФК Литекс (собственост именно на Ганчев).

Футболният бос разказа, че в нощта на отвличането Камелия Бончева му се обадила притеснена, че съпругът й е изчезнал. Той посочи, че първоначално похитителите поискали от него 10 млн. евро. Бизнесменът дал пари на два пъти - първо платил 400 000 евро, а след това около 250 000 евро. След като получил отрязания пръст на Бончев, Ганчев казал, че не иска да преговаря повече с престъпниците, тъй като това вече „минавало границите". Той посъветвал Камелия да се обърне към антимафиотите за съдействие.

Гришата влезе в спор със съдията по делото Виолета Магдалинчева. Тя се изнерви, че трябва да „тегли с ченгел" обясненията от свидетеля и го помоли да бъде по-обстоятелствен. Тогава Ганчев я репликира: „Г-жо председател, вие не сте ли чели материалите по делото?". След още една две забележки в този дух съдийката предупреди свидетеля, че ще му наложи глоба в максимален размер - 500 лв.

Ганчев влезе в спор и с адвокатите. На въпрос дали е дал парите на семейство Бончеви в заем или безвъзмездно, той отвърна: „Ти майтап ли си правиш с мен бе?" Съдия Магдалинчева отново се намеси, след което Ганчев обясни: „Да предположим, че е спонсорство".




Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

риби

Доста енергичен работен ден

Доста енергичен работен ден, а вечерта множество срещи