22.03.2011 15:29

Разстрел за прочут треньор

Видян 1825 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Треньорът по спортна акробатика и батут Лилян Александров е бил убит в Габрово. Нападението срещу него станало в близост до кооперацията на ул. Емануил Манолов, в която живеел, между 19,45 и 19,50 часа в първия ден на пролетта. Александров се е прибирал вкъщи от събиране на спортния клуб Акроарт. 

Килърът е бил сам, причакал е жертвата си и я е стрелял няколко пъти. В близост по време на нападението е имало хора, които в момента полицията издирва за свидетелски показания. 

Лилян Александров (56) е една от емблематичните личности на габровския спорт. Той е сред основоположниците на акробатиката в града. Прекарал е по-голямата част от живота си в залата. В гимнастическите спортове – акробатика, гимнастика и скокове батут работи в продължение на 36 години. Неговите възпитаници - заслужилите майстори на спорта Цветан Бояджиев и Йордан Аначков, Иван Иванов, Цветан Михов, Ивайло Върбанов, Стефан Николаев са завоювали общо 22 медала от световни и европейски първенства и състезания за Световната купа. Александров подготвяше и финалистката в многобоя на олимпийските игри през 1992 година в Барселона - Деляна Воденичарова

Версиите, по които работи полицията, са стандартни – търсят се както лични, така и професионални и икономически причини. Осведомени източници твърдят обаче, че Лилян, който е женен и има две деца, е бил много харесван от жените и е възможно убийството му да е свързано с ревност.   




Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

лъв