Свързани новини

16.03.2011 17:39

Максим и Generali се подиграват с Мануела Горсова

Видян 2190 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Продължава мъчителната съдебна битка на Мануела Горсова да получи парите за лечението си в чужбина от застрахователя на блъсналия я пиян фигурист Максим Стависки . Generali трябва да изплати 189 000 долара на момичето, запратено в кома, разказа приятелят на семейството й Влади Въргала по Нова телевизия. 

Ако обаче се стигне до такова развитие, застрахователят после ще трябва да си търси сумата от фигуриста. Причината е, че катастрофата не е станала по невнимание, а по вина на световния шампион, който е застанал зад волан употребил достатъчно сериозно количество алкохол.

Затова и Максим, и Generali очевидно имат мотив да бавят процеса, колкото е възможно, като непрекъснато искат изясняване за похарчването на 20 долара, както разкри Въргала, или пък психическа експертиза на момичето с погубен живот, както разказа в трогателно интервю майката. Тя каза още, че единственият човек, помогнал на Мануела е столичният кмет Йорданка Фандъкова, осигурила общинско жилище, докато жертвата на Стависки продължава лечението си във Военна болница в София.

Максим, който макар и убиец, благодарение на своя адвокат Явор Нотев – депутат от управляващото мнозинство, се отърва без да лежи в затвора, получи лекото наказание с уговорката, че ще помага на жертвата си. Нищо подобно обаче не се получава.

Във вчерашния си брой Шоу писа, че той най-вероятно щял да бъде мениджър на плажа на тъст си – втория баща на Албена Денкова. Според сметки на вестника това докарвало при средна норма на печалба по стотина бона на сезон.

Колегите от таблоида изнасят и друга информация – че звездната двойка държала 6 апартамента в най-гъзарския курорт по Южното Черноморие Лозенец. С парите, които изкарва от шоупроекти в Русия, фигуристът определено може да си позволи да помага на девойката, която погуби. Да не говорим, че младото семейство притежава и недвижимости в София – включително показвания вече от Супер 19’ мезонет в стил рококо.

На съвестта на руснака тежи и убийството на още един млад човек – шофьора на колата, в която се бе блъснал през лятото на 2007 г. и когото остави на място. Родителите на тази негова жертва засега не търсят медийно внимание, но сигурно и те имат какво да кажат по темата за Максим и Generali.




Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

козирог

Погрижете се и за собствения си просперитет

Погрижете се и за собствения си просперитет. Денят е