Свързани новини

31.10.2008 12:31

Румен Петков: "Атанас Атанасов е лъжец!"

Видян 1951 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

“Атанас Атанасов лъже, няма премествана разработка от служба в служба както той твърди”, коментира в Плевен бившият вътрешен министър Румен Петков казуса с разработката “Лиани”. „Може да е изготвена информация, във всички случаи съм разпореждал по такива разработки да се концентрират усилията на министерство като цяло, но е груба лъжа да се твърди, че е премествана или е спирана разработка”, каза още той, цитиран от Дарик.


Петков уточни още, че „сигурно има някои елементи на истинност в това, което казва и те трябва да бъдат погледнати през призмата на това представляват ли класифицирана информация или не”.


„По част от разработката по преценка на компетентните органи нещата стигнаха до съд и има произнесена присъда”, каза още Румен Петков. Той допълни, че това е една от успешните реализации, по които е работено през този период от време. “Да се лъже и грубо спекулира по този циничен начин води до увреждане на авторитета на отделни ръководители на Министерството на вътрешните работи в различни периоди, в това число и моя авторитет и демотивира служителите, които са постигнали успехи по тази разработка”, каза Петков. Според него истината е, че в България има много по-голяма среда на чуваемост за лъжата и клеветата, отколкото за истината.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

телец