21.02.2011 16:43

Станишев става татко по Великден

Видян 1847 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

“Много сме щастливи”! Това е краткото изявление на лидера на БСП Сергей Станишев и неговата любима Моника Янова, които очакват дете в дните около Великден. Красавицата, която е собственик на пиар- и рекламната компания Актив груп, е бременна в края на седмия месец. Заради манекенския й ръст, клюкарите в София така и не забелязаха промяната в перфектната фигура на бизнесдамата.


Но в момента вече е трудно бъдещото щастливо събитие да бъде скрито, забеляза при случайна среща с нея 19'. Бебето ще бъде подарък за рождените дни на двамата –  неговата 45-годишнина на 5 май и нейния празник на 22 май.


Първата новина за афера между Моника и Сергей беше публикувана от СЛАВА през 2007 година. Тогава тя не бе коментирана от двамата. Защото те просто се запознават по онова време. Моника е направила успешната кампания за втория мандат на Първанов в края на 2006 г., работи с някои от министрите в кабинета на лидера на БСП. Любовта не е от пръв поглед.


През 2008 година отново СЛАВА успява единствена да запечата Станишев и Янова в кадър по време на честването на 10-годишнината на Актив груп в софийския хотел Радисън Блу на жълтите павета.


Истинската им връзка датира, противно на очакванията, не в 4-те години на власт, а след провала на Станишев на изборите през 2009 година. Сергей е видимо спокоен пред хората, но преживява изключително сътресение. Както се случва обикновено, плъховете около него се разбягват, но бившият премиер има човек до себе си. И това е Моника.


За нея изборът никак не е лесен след 15 години съжителство с Венцислав Йосифов. Основателят на Първа частна банка и брюнетката, която по-късно става негова съпруга и му ражда 2 деца, не се събират в звездните му мигове, а когато банката е пред фалит. По-късно бизнесменът е разорен. Влиза и в съдебната зала. Тя е до него. И заедно успяват да спечелят.


Когато отдава сърцето си на Станишев, амбициозната дама е честна с Йосифов. Напуска го, развежда се и заживява с лидера на БСП на семейни начала. В момента двамата са в очакване на неговото първо дете.


Цялата история с всички вълнуващи перипетии очаквайте в петък в Супер 19’



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

рак