Свързани новини

09.02.2011 15:34

Лазар Колев „случайно“ убил сестрите Белнейски

Видян 2218 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Лазар Колев е убиецът на сестрите Белнейски, заяви пред пазарджишкия Окръжен съд вчера ключовият свидетел по делото Владимир Савов-Иширковеца. Това е човекът, с който Колев е бил в една килия в арестите на Националната следствена служба в София.


Според Иширковеца в момент на депресия Лазар Колев се е разкаял и му е признал, че той е убил момичетата. Едното момиче е било оставено в офис на вуйчото на Лазар, бизнесменът Паун Лазаров, но не лично при него, а при негов познат, вероятно служител на фирмата му. По думите на Иширковеца, според разказа на Лазар, това е станало случайно, защото Колев е бил много пиян.


Той допълни, че обвиняемият е имал сексуален контакт с едното от момичетата, докато другото е било в офиса.


След това момичето се пребило, тъй като скочило от колата - заради това е трябвало и по-малката сестра да бъде убита, каза още ключовият свидетел, цитиран от БНР.


Владимир Савов-Иширковеца бе категоричен, че не е прокурорски свидетел, не е поставено лице и не е облагодетелстван за това, което е разказал пред разследващите.


Минути преди старта на днешното заседание друг ключов свидетел - вуйчото на Лазар Колев, търговецът и производител на хляб и хлебни изделия Паун Лазаров, заяви пред медиите, че върху него е упражняван прокурорски натиск по време на разследването.


Той бе категоричен, че не е плащал за алибито на Колев, както и че обвиняемият не е убил сестрите Белнейски. Паун Лазаров обобщи, че до момента от него е взиман биологичен материал за две ДНК-проби. Сестрите Христина и Росица Белнейски бяха открити мъртви в края на януари 2006 г. в местността Грамадите между Брацигово и Пещера, а единственият задържан по случая е 29-годишният Лазар Колев.


Пред съда той каза, че се чувства изкупителна жертва.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

телец