Свързани новини

19.12.2010 14:23

3-ма наши разстреляни в Португалия

Видян 1431 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Трима български имигранти бяха застреляни с ловджийска пушка край португалския град Алжущрел, в южния окръг Бежа, съобщи АФП, като се позовава на местните медии.
Министерството на външните работи оповести, че жертвите вече са идентифицирани. Това са 50-годишната С.В., 55-годишният В. Ст. и 39-годишният Я.С. Предстои да бъдат разследвани обстоятелствата около смъртта им от Съдебната полиция на южната част на Португалия.
Според първоначалните данни от започналото разследване жертвите били имигранти от България, установили се в района на Палмела. Вестник Корею да маня твърди, че телата били открити от местни фермери вчера сутринта до камионетка, паркирана до порутена къща в изоставен терен. Изданието уточнява, че тримата работели за фирма за събиране на старо желязо. Убийството станало при нападение, за да им бъдат откраднати 10 000 евро, които носели със себе си за сключване на сделка.
Друг португалски всекидневник - Диариу де нотисиаш, пише, че разследването на тройното убийство било затруднено от дъжда, който валял през целия ден и унищожил някои важни улики като следи от автомобилни гуми или отпечатъци от стъпки. Според източник от полицията, цитиран от вестника, една от версиите е евентуално разчистване на сметки между мафиотски групи, свързани с трафик на хора от Източна Европа.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

близнаци

Определено интензивен ден

Определено интензивен ден. Ще се опитвате да промените