Свързани новини

13.12.2010 12:20

Манекенка обвини МВР, че крие биячи

Видян 1508 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Пребитата жестоко в края на миналата година моделка Деси Зидарова обяви, че разследването по случая е влязло в глух коловоз. Тя разкри, че единственият служител на МВР, който се е заел сериозно със случая, е бил отстранен, но това няма да я спре да се бори със системата в търсене на виновниците за двата й счупени крака.


"Един полицай се зае много сериозно с моя случай, след което беше отстранен. Много интересно защо и кой беше платил, за да се случи това. С делото ми не се случва нищо. Имах надежда, че е започнало раздвижване на нещата, че нещо ще се промени, но явно не е така. Случаи като моя се прекратяват", каза Зидарова в новото предаване на Лора Крумова - Тази неделя по bTV.


Красавицата обясни, че има догадки откъде е дошло всичко това: "Човек никога не може да бъде 100% сигурен. В моя случай съм някъде 80-90%. Ще продължа да се боря, докато по случая има някакво развитие."


Деси, която се изяви и като актриса в сериала Хотел България, призна, че се е нуждаела от големи усилия, за да преодолее както физическата, така и психологическата травма. "Инцидентът се отрази много зле на нервната ми система. Може би се промених, станах по-изнервена. Знаете колко дълго бях в Пирогов и каква е обстановката там. В краката си имах пирони с големина на дюбели. Едва от около 2 месеца се чувствам човек. Препоръчаха ми психолог, но не съм ходила. Прецених, че ще се преборя сама. Най-много ми помогнаха книгите. Имаше и безсънни нощи, но няма как да е иначе. Не съм казвала на децата какво ми се е случило и не ми сля да им обяснявам", разказа Зидарова.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

телец