Свързани новини

08.12.2010 16:08

Италианските власти разследват Берлускони за Бонев

Видян 1485 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Италианските власти започнаха разследване срещу премиера Силвио Берлускони във връзка с парите за пътуването на скандалната българска актриса Мишел Бонев за кинофестивала във Венеция.


Медиите в Рим твърдят, че министър-председателят е похарчил близо 400 хил. евро държавни пари по личната си приятелка и свитата й на форума, където тя получи специално създадена за нея награда. Журналистите на Ботуша определиха Бонев като протеже на премиера Берлускони и дори я свързаха с харема му от компаньонки. Разследването ще се основава на запис от телефонен разговор между италианския министър на културата Сандро Бонди и неговия заместник Николо Борели, отговарящ за киното. В него Бонди твърди, че Берлускони иска филмът на Бонев Сбогом, мамо да бъде показан на фестивала във Венеция, а българката да получи "някаква награда", пояснява actualno.


Мишел Бонев присъства на кинофестивала с министъра на културата Вежди Рашидов и 40-членна българска делегация. 39-годишната режисьорка категорично твърди, че парите за пътуването са дошли от собствената й фирма, която се занимава с телевизионна продукция.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

скорпион