Свързани новини

02.12.2010 11:14

Дебелашки шеги в министерски клип

Видян 1765 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Дебелашки шеги ни заливат от 30-секундния анти-СПИН клип на Министерството на здравеопазването. В него анимиран "вирус" обяснява на непросветените, че "влиза през парадния ни вход, през задния ни двор или евентуално през свирката". За финал призовава - „Презерватирай се!", каквото е и мотото на тазгодишната кампания.


Тя е организирана от сдружение Ларго, но в нея участва и здравното министерство.


„Клипът не е минавал през одобрение от МЗ. Той е поръчан от Програма Превенция и контрол на ХИВ/СПИН за намаляване на уязвимостта сред младите хора между 15 и 29 години“, се посочва в писмо на ведомството, цитирано от dnes.bg. От него става ясно още, че мултисензацията е изработена от Фен ТВ, а ръководител на творческия екип е Камен Воденичаров. Изработката на видеото струва 11 хил. лв. и то е финансирано по Програмата със средства на Глобалния фонд за борба със СПИН, туберкулоза и малария.


От министерството защитават продукта като казват, че „точно с този вариант клипът ще стигне до най-младите“, към които е адресиран.


Така де, „българинът може никога да не е виждал човек, болен от СПИН, да е общувал с такъв, но пък е класически простак на който му е през задния двор как се обръщат към него официалните институции в тази държава“, се казва в гневно читателско писмо писмо, изпратено до редакцията.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

телец