Свързани новини

09.11.2010 15:53

Общинар №1: Спазвам законите в държавата

Видян 1421 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Много внимателно спазвам законите в държавата, заяви по бТВ шефът на Столичния общински съвет Андрей Иванов. Той обясни какъв е казусът с парите, които е дал на шефа на фирма Искра 21 Георги Славов. „Дал съм му пари за бизнес, след 1 година стана ясно, че общ бизнес няма да има, а след още две - че няма да си получа и парите“, каза Иванов.


Миналата седмица от РЗС обвиниха Иванов в документна измама, чрез която се е облагодетелствал финансово с 400 000 лева от запорираните сметки на Георги Славов.


Предният ден Славов заяви в сутрешния блок на бТВ, че въз основа на симулиран екземпляр на запис на заповед за 100 000 лв., която той бил дал „съвсем приятелски“ на Иванов, е издаден изпълнителен лист срещу него.


Андрей Иванов каза вчера, че казусите между него и шефът на фирма Искра 21 са два. Той обясни, че е дал пари на Славов, за да направи документацията за строеж в тяло Юг на Кооперативния пазар в Люлин. "След като стана ясно, че няма да има нито бизнес нито пари, аз си потърсих правата. Заведох дело в Районния съд по казуса", каза Андрей Иванов.


Общинар №1 обясни и, че той и съпругата му са били съкооператори в Искра 21. Преди 10 години Славов направил „юридическа хватка" - прехвърлил цялата собственост на цялата кооперация в акционерно дружество, което било 70% негова собственост. „Това е едно много хубаво ограбване, много сигнали се подадоха тогава", каза Иванов. Той подчерта, че винаги се е опитвал да се грижи за семейството си по законен начин.


„Сбърках, като казах, че имам стаж от 120 години“, каза още Иванов. Той поясни, че имотите му са благодарение на спестяванията на две фамилии. Обясни още, че през 1998 г., когато на всички хора спестяванията са се стопили, на него му се е отдала възможността да ги инвестира.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

ВМРО

ГЕРБ може и да не иска ППДБ да изчезнат: ВМРО

Днес Деница Сачева е завила, че времето ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

рак

Настроението ви ще е чудесно

Настроението ви ще е чудесно, а това ще ви помогне