Свързани новини

03.11.2010 17:43

Зам.-министър изложи ГЕРБ пред туристическия бизнес

Видян 1906 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Тази седмица туристически организации изразиха недоволството си от незаинтересоваността на зам.-министъра в техния ресор Иво Маринов. Те са учудени как обявеният преди изборите като “готов” Закон за туризма, 15 месеца по-късно дори не е внесен за обсъждане в парламента. Което пък е нарушение на подписаното от ГЕРБ споразумение с бранша на 2 юли 2009 г., под което личат подписите на 29 организации, представляващи 140 000 българи, заети в туризма.


Миналия месец пък медиите заподозряха твърде високите, направо баснословни суми в милиони, които се пръскат за рефрешване на туристическия сайт на България и за изработката на рекламни клипове – общо 4,2 лн лв. с ДДС. Истинските цени са в пъти по-ниски, особено в кризата.


Дори днес сутринта Иво Маринов предизвика гняв сред бранша и журналистите, тъй като отказа да слезе от втория до първия етаж в Шератон, за да открие за 5 минути международната конференция Тенденции и иновации в туристическия бизнес, на която беше патрон.


По коридорите на министерството вече се говори, че Трайчо Трайков е вдигнал мерника на заместника си. Той дойде във властта от поста на главен секретар на Съюз на българската туристическа индустрия, наричан още съюзът на Петя Славова. По онова време той беше диалогичен и активен главен секретар, поради което получи немалката подкрепа на 19’ да попадне във властта чрез отстраняването на обявената преди него титулярка за шеф на туризма в държавното управление.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

скорпион

Денят предлага възможност да се фокусирате върху вътрешната си хармония

Денят предлага възможност да се фокусирате върху