Свързани новини

14.10.2010 17:28

Защо Трайчо си трае за незаконния Ориндж Каунти?

Видян 2106 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Премиерът и президентът си размениха обвинения кой е знаел и кой – не, за незаконните квартали и селища на богатите по брега и в чашката на язовир Ивайловград. Истината е, че има един човек във властта, който открай време е наясно с казуса. Но той си трае, а и никой не го пита: как, защо, срещу колко. Става въпрос за министъра на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков, разкрива в новия си брой седмичникът Супер 19'.


По времето, когато митничарите ударно строят дворците си не само в Ориндж Каунти-то край язовира, но и в пловдивския Бевърли хилс – Марково, както и на останалите местенца в Южна България, нашумели покрай снимките от вертолета на НАП, Трайката е бил директор на ЕВН. И няма защо властта да се чуди кой и как е пуснал ток в незаконни постройки, които нямат Акт 16, за да не плащат данъци. Ами Трайчо и неговата команда.


Австрийската фирма, на която правителството даде проекта за 1 милиард евро Горна Арда в същия край не е отказала да освети Министерството на веселието, да взема парите за шеметните чалгаджийски партита по домовете на митничарите-милионери.


 В същото време обаче забравя да си плати милионите дивидент на държавата, пропуска също да върне на бизнеса парите, които той е инвестирал в нови трафопостове, вместо нея, което също е в разрез с елементарните правила и норми.


След като онзи ден шефът на Строителния надзор Иван Симидчиев подаде оставка, понеже е допуснал да се пръкнат замъците, без да са спазени законите, не е ли ред и на Трайчо да се разкара?


Впрочем, напоследък министърът на икономиката фокусира вниманието върху себе си с това, че е контра на правителствената идея за вдигането на пенсионните осигуровки. Явно Трайчо иска да спечели тайно и полека народната любов и затова прави популистки изказвания, правейки се нежно на революционер. Той го играе вътрешна опозиция още по време на дебатите за АЕЦ Козлодуй, когато се обяви категорично против закриването й. Цялата тази игра с публиката обаче явно се прави неслучайно – за да може да се мълчи, когато трябва. И Трайков си трае като комунист за далаверите с тоците, не казва нищо и Бойко Борисов. Премиерът обеща, че всички ще си понесат последствията за веселяшките квартали, като се закани, че ще срине всичко до основи.   


Още разкрития за властта и елита – в новия Супер 19', по сергиите от петък



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

близнаци

Добър момент да откриете нужната ви информация

Добър момент да откриете нужната ви информация. Ще