Свързани новини

05.10.2010 14:32

Цецка прецаква Фидоска за съда, бута там своя селска

Видян 2109 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Инфото на Супер 19’, публикувано преди два броя, че все повече царски кадри ще влизат в управлението на ГЕРБ по заповед на Брюксел има поредните си доказателства. Кръгът Дупетата около шефката на парламента Цецка Цачева набира СИЛА. Плевенските авери на лелята са пред прага на голям властови пробив. Не очакваната Искра Фидосова, а Анелия Мингова от Плевен ще бъде новият шеф на Върховния административен съд, ако се вярва на наши източници от правителството. Основното предимство на бившата депутатка и шефка на групата на НДСВ в парламента е приятелството с леля Цецка по земляшки плевенски причини.


Защо кръгът около леля Цецка беше кръстен Дупетата? Супер 19’ писа преди месец, че Цачева е чадър на един от основите играчи в грозната далавера. Най-голямото количество от 100 тона изрезки - „дупета” е заловено в складовете на плевенската фирма АНОНА. Основно действащо лице е скандално отстраненият на 30 август 2010 г. шеф на ДВСК Плевен - Емил Попов. Той е несменяем от години и се ползва с политически протекции. В миналото ДПС се е грижило за комфорта му над 10 години. Веднага след миналогодишните избори Попов се преориентира правилно и минава под опеката на ГЕРБ.  В момента се ползва от протекция от всесилен закрилник – самата Цачева!


10 години кантората на леля Цецка  обслужва  юридически оглавяваната от Емил Попов служба. Адвокатско дружество Акцио консулт и в момента оказва юридическата услуга на държавната служба ДВСК Плевен. Преди да стане депутат от ГЕРБ лично Цачева обслужва доходното държавно ведомство, а в момента това извършва нейната съдружничка в Акцио консулт Камелия Донкова, която предвидливо не е станала член на ГЕРБ, за да не им се търси конфликт на интереси. В миналото Цецка Цачева оказва въздействие чрез близки приятели - бивши съпартийци. Както е известно, Цачева е била партиен секретар на БКП в община Плевен.


Връзката с ДПС – съпругата на Попов бе плевенски лидер на партията до неотдавна, доведе и до друг политически ход на Цачева тази седмица. Тя върна референдума на ВМРО и СКАТ срещу членството на Турция в ЕС, въпреки закона.


Това бе по-големият скандал около леля Цецка тази седмица. По-малкият се оказа недопускането на депутатски въпроси до премиера и Дянков, свързани с конкретната им политика.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

риби

Вашата интуиция и съпричастност ще бъдат особено силни днес

Вашата интуиция и съпричастност ще бъдат особено