05.10.2010 12:39

Тийнейджър надупчи банкер с 55 сачми

Видян 1754 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

15-годишен тийнейджър простреля с 55 сачми шеф на банков клон след лека катастрофа и скандал за предимство в Кубрат. 34-годишният Николай Момчев е в реанимация с опасност за живота. Пострадалият е директор на Райфайзенбанк в Кубрат. Инцидентът е станал около 19.30 ч. на 3 октомври пред дома на 40-годишния Милен Симеонов, началник на охраната в местното кметство.


Интригата се завързала по-рано през деня, докато Момчев и 31-годишния му брат карали в града и се засекли със Симеонов на кръстовище. Между мъжете пламнал лют спор. Няколко часа по-късно двамата братя отишли до дома на Милен, за да се доразберат. Мъжете започнали лют спор, като на мястото бил и 15-годишния син на домакина. В разгара на свадата той влязъл в дома си, отключил касата, в която баща му съхранявал ловната си пушка МП Байкал и я взел. След това открил огън по неканените скандалджии.


Николай Момчев е откаран в разградската болница с 55 сачми в коремната област, бил е в хеморогичен шок. Увреден е гръбначният му стълб. Брат му има контузни рани по главата. По случая се води досъдебно производство за причиняване на тежка телесна повреда по непредпазливост. За подобно престъпление санкцията е лишаване от свобода до три години. Оръжието е законно притежавано.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

телец

Емоционалното напрежение може да надделее днес

Емоционалното напрежение може да надделее днес,