Свързани новини

27.09.2010 09:45

Делото на полицая изнасилвач се отлага

Видян 1785 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Поради липса на защитник на обвинения в изнасилване полицай Васил Бойчев, съдия Калина Иванова от Районен съд - Благоевград отложи за днес делото за гледането на мярката му.


42-годишният катаджия от Благоевградският квартал Орлова чука Васил Бойчев бе обвинен в бруталното изнасилване на съседката си Роза М. - 42-годишна шивачка и майка на две деца. Насилникът и жертвата се познавали, тъй като живеели в два съседни блока и често се засичали в местното кафене. И докато славата на Роза сред съседи и познати е на отговорна и съвестно работеща добра майка и съпруга, то Бойчев не може да се похвали със същото хорско мнение. Полицаят е известен сред познатите си като агресивен човек. Той не веднъж е доказвал бурния си нрав дори и на работното място. След жалба на гражданин за неадекватно поведение на катаджията Бойчев и груби обноски той има дисциплинарно наказание, което наложило преди години да бъде прехвърлен от Благоевград в Симитли. Впоследствие обаче отново е върнат в Благоевград. Преди няколко месеца около полунощ в Симитли, където е работил Бойчев, пред барче автомобилът му Фолксваген Пасат бе опожарен. Тогава ченгетата не разкриха извършителя, говореше се, че в основата на палежа е “история с жена”, а не службата му, както се опитал да обясни той.


Във фаталния ден Роза чакала транспорт на спирката, когато Бойчев минал с колата си и й предложил да я закара до работа. Жената познавала насилника си и предложението му не й се сторило съмнително. Полицаят обаче не подкарал към ателието на шивачката, а завил по улица, водеща изван града. Роза се опитала да скочи от колата, но Бойчев я спрял със сила. При неуспешното си бягство жертвата сериозно наранила крака и пръстите на ръката си, но дори виковете от болка не трогнали изнасилвача. Той я нападнал със сила и установил полов контакт.


Познати и съседи хвърлят вината изцяло върху катаджията, защото са убедени, че това не е първото му посегателство над жена. Съпругата му, известна със своята скромност и смиреност вече е разговаряла с жертвата и е шокирана от случилото се. Бойчев имаи две деца. Насилникът е задържан за 72 часа с прокурорско постановление. За сега отрича да е извършил престъплението. 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

стрелец

До обяд ще ви е малко напрегнато

До обяд ще ви е малко напрегнато, особено ако сте имали