Свързани новини

22.09.2010 16:43

Сумиста пак туширан за убийство

Видян 2097 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов заяви, че има сериозни доказателства и свидетелски показания за съпричастието на Петър Стоянов към убийството на шуменския бизнесмен Румен Рачев. Сумиста беше арестуван повторно от полицията.


"Сумиста е задържан, той беше в болницата Токуда. След неговото задържане беше освидетелстван в МВР болница в крепко, много добро здраве, много функционално добре стоящ и естествено беше приведен в Шумен, където се намира в момента. Направен е опис на всичко, което е било налично в него, бил е с около 12 000 евро, може би, когато човек отива в болница не носи чак толкова много пари, но това вече е негово право и в момента ще бъде приведен за задържане 72 часа, впоследствие ще се иска и постоянна мярка за съпричастността му към извършването на убийството на Румен Рачев", обясни Цветанов, цитиран от БНР.


Той добави, че по т.нар. група Килърите в момента текат разследвания за 5 убийства на територията на страната. Има и данни за шесто посегателство, но засега то ще остане в тайна. Припомняме, че Петър Стоянов заедно с Васко Кеца и останалите Килъри бяха арестувани на 23 и 24 юли във връзка с покушението на скандалния самоковски бизнесмен Юри Галев.


"Уверявам ви, че за разлика от други години изключително задълбочено работят колегите, с изключително добрата подкрепа на политическата воля да се разкриват знакови, поръчкови убийства , извършени на територията на страната през последните 20 години, но тези пет убийства са предимно за периода последните четири-пет години", каза още Цветан Цветанов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.