Свързани новини

01.09.2010 13:36

БСП напомня - краят ня кризата не е дошъл

Видян 1620 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

ГЕРБ ще продължи да работи за запазването на икономическата и финансовата стабилност на България, обещаха от партията днес, в началото на новия политически сезон. Колегите им от БСП не пропуснаха да споменат, че управляващите вече година твърдят, че измъкват народа от кризата, но резултатът все още не е на лице. Ще водим диалог със синдикатите, работодателите и неправителствените организации, заяви Тодор Димитров, съпредседател на ПГ на ГЕРБ. Добре разчитаме посланията, които обществото отправя към нас. "Силите, търпението и доверието на българските граждани бяха проиграни от предишните управляващи. Заявяваме волята да реализираме реформите в здравеопазването, образованието и съдебната система. Амбицията на правителството е страната ни да не вдига данъците и през 2011 година. Средносрочната фискална цел е за дефицит не по-голям от 2,5% за 2011 година. Хората не биха ни простили ако не се справим с най-тревожните проблеми на държавата и на обществото, се казва още в декларацията на ГЕРБ, каза още Тодор Димитров, цитиран от БГНЕС. 


Лидерът на социалистите Сергей Станишевпък подчерта, че увеличение на доходите и пенсиите не се очаква поне до 2013. Същевременно разходите са се увеличили, а резерва се използва от премиера в качеството му на личен резерв, с който той се разпорежда без да дава отчет, подчерта още ексминистър-председателят.



Атака започва операция “Възмездие“. Това обяви от парламентарната трибуна лидерът на партията Волен Сидеров. От думите му стана ясно, че целта на тази операция е да се поиска сметка от тези, които са ограбили държавата в последните 20 години. 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще ви се иска да сте особено красиви и привлекателни


Днес ще ви се иска да сте особено красиви и