Свързани новини

31.08.2010 16:07

Плашат с атентат ветеринар №1 заради Дупетата

Видян 2218 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Потрошаването на автомобила на директора на Националната-ветеринарно-медицинска служба (НВМС) Йордан Войнов е следствие на активната му работа в последните дни в операция Дупетата. Това намекна вътрешният министър Цветан Цветанов, който е разпоредил на шефа на СДВР Валери Йорданов да се направи цялостно обследване на инцидента. Впрочем, погромът над тойтата на Войнов дойде в деня, в който той забрани вноса на изрезки от колбаси.   


„Паркирах на бул. Тодор Каблешков между 20,30 и 21 часа. Като се върнах, задното стъкло беше потрошено, но по-интересното е, че отвътре не липсваше нищо. Досега не е имало проблеми и не съм бил заплашван. Да кажа, че не ме е страх, просто ще излъжа, но след като сме се захванали с нещо, трябва да го довършим", каза ветеринар №1.


„Това, което сме предприели, е да се предотврати евентуална заплаха към Йордан Войнов.


Инцидентът е неприятен - така, както са неприятни всички инциденти, които се отнасят до българските граждани в това число и за длъжностни лица, изпълнявали служебните си задължения“, заяви Цветан Цветанов. „Ако се приеме, че инцидентът с Войнов е свързан с изпълнение на служебните задължения, то Министерството на вътрешните работи уверява, че са предприели всички действия на недопускане на подобни разправи. 20 години в България всичко се е решавало с подкупване на определени държавни служители. Точно в тази посока сега се работи активно, за да не се допуска подобни явления да продължават на територията на страната ни и всеки един нарушител на българското законодателство, ощетявайки държавата и българския потребител, както е в случая с некачествените меса, които се предлагат на пазара. По този начин се създават предпоставки за застрашаване на здравето на българския гражданин – потребител“, завърши вицепремиерът. 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

скорпион

Денят предлага възможност да се фокусирате върху вътрешната си хармония

Денят предлага възможност да се фокусирате върху