Свързани новини

27.08.2010 16:40

Тайният баща на Диана проговори

Видян 10504 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Скандалният кмет на община Горна Малина Емил Найденов ПРИЗНА, че е баща на водещата Диана Найденова.


Градоначалникът, за когото в миналия брой писахме, че иска да окупира близкия до града язовир Белопопци за „общински нужди“, бе издирван от репортер на Супер 19' в продължение на дни. Първо се свързахме с „любезна“ служителка на общината, която изръмжа по телефона, че шефът й е в отпуск. Опитахме се да намерим GSM номер на Найденов, но и там ударихме на камък. Най-накрая, в ранния следобед на понеделник кметът благоволи да вдигне лично и собственоръчно телефона в канцеларията си. „Какви скандали търсите!? Това не мога да разбера. Диана ми е дъщеря и никога не съм го криел. В прекрасни отношения сме!“, каза Найденов.


Истината обаче е далеч по-различна. Емил оставил дъщеря си и майка й малко, след като Диана се ражда в Москва през 1974 г. Взема си шапката и куфара и нито веднъж не пожелава да види детето си.


След като станала популярна обаче, таткото се обадил и се разкаял за постъпката си отпреди седем петилетки, разказва самата тв звезда, която изгря с хъшлашките си интервюта миналото лято в Нова телевизия, за да блесне в шоуто на бТВ Нека говорят.


По нейни признания таткото заявил, че съжалява, и поискал от дъщеря си прошка. Дори бил готов да изкупи по някакъв начин вината си.


„Това стана почти една седмица, след като се появих на екрана“, призна преди време телевизионната водеща в предаването Търси се по bTV. Тя много се изненадала, защото не очаквала изобщо да чуе за него до края на живота си.


„Поговорихме си известно време на "вие" и това беше“, разказа кадърът на Дарик радио. Диана Найденова признава, че латино продълженията със сладникав привкус никак не са й по вкуса и не е готова да забрави през какво е минала, за да стане това, което е днес.


И въпреки че твърди, че вече са в прекрасни отношения, във визитката на Емил Найденов в сайта на община Горна Малина, нещата са другояче.


Там пише, че кметът, инженер по образование, е женен с ЕДНО ДЕТЕ – СИН. Найденов не пожела да коментира пред Супер 19' написаното в портала.


На въпроса ни защо е изоставил Диана и майка й в Москва пък директно тресна телефона.


Емил Найденов не обели и дума за АФЕРАТА около язовир Белопопци. Както Супер 19' писа в миналия брой, водоемът е държавна собственост и е отдаден на концесия на частно лице до 2015 година.


В момента е изкуствено зарибен, като за всяка въдица се плаща. Това го прави привлекателна туристическа атракция не само за местните, но и за софиянци, тъй като язовирът е съвсем близо до столицата.


Това естествено привлякло вниманието на управата на една от най-малките общини в страната. Там бързо изчислили, че да се облагородява тепърва другия язовир в областта ще струва много по-скъпо, отколкото ако купят от държавата на безценица вече разработения. Преди време оценката на водоема била 600 000 лв., а сега е свалена на само 90 000 лв. с ДДС.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

скорпион