Свързани новини

25.08.2010 16:34

Баща на 8 деца се обеси от отчаяние

Видян 1938 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

51-годишен мъж от циганския квартал Каваклия в Дупница увиснал на въжето, но майка му го спасила.


В понеделник вечерта, след като изпил няколко ракии, най-вероятно за кураж, Любен Кондев надянал примката и увиснал на бесилото в двора на къщата, в която живее. Той има 8 деца.


Майка му, която живее в същата къща, случайно излязла на двора и видяла увиснал на въжето сина си. Разпищяла се, насъбрали се всички и го свалили от бесилото. Веднага е закаран в Спешна помощ, а оттам в интензивен сектор на хирургичното отделение на общинската болница в Дупница. Любен Кондев е в кома на командно дишане. Завеждащият отделението д-р Ботьо Шаранков каза, че мъжът има оток на ларинкса, направен му е скенер да се установи дали има оток на мозъка и счупени шийни прешлени, тъй като при обесване се пречупват шийните прешлени. Докторът не дава шансове за оцеляване на Любен Кондев, който, като излязъл от дълбоката кома, попитал къде е и изобщо не си спомнял, че искал да се обеси. Той е безработен, преди това е бил строител. Преди около седмица съпругата му, която е работила като чистачка, получила инсулт, Любен се притеснил, че семейството му остава без стотинка. Оттогава той изпаднал в депресия и се чудел как ще изхрани челядта си.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния си потенциал

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния