22.08.2010 18:19

Фаворитката на Станишев – ВИП гост на сватбата на Славова

Видян 11221 пъти | Коментари 0
Гласували 8 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Сватба, която по оценка на вестниците Телеграф и Галерия се била оценявала на 1 милион лева, засрами София този уикенд. Най-богатата българка Петя Славова даде дъщеря си Жени на сина на руски олигарх Алексей Новицки с цялото разточителство, което бе типично за годините преди кризата.
Първоночалната идея за брак в резиденция Бояна бе заменена с градинско парти в резиденция Лозенец. Ретростайлинг по идея на булката и с реализация на сватбена агенция декорира сталинистката сграда, която приютяваше Съветите на коалицията на Станишев, Симеон и Доган. В онези времена банката на Славови, която е далеч от Топ 10 на трезорите у нас, е на втора позиция по привлечени пари от държавни фирми.
За много от присъстващите суперсензацията на тържеството бе един от ВИП гостите. В тази роля влезе симпатичната съветничка на експремиера, която според жълтата преса е била и твърде близка до него – Ирена Борисова. Младата дама обаче бе в личната си роля - приятелка на семейството.
В същото време пред Супер 19’ от Феста не бяха твърде любезни по въпроса защо дъщерята на Цветелина Бориславова не е кума на Жени Славова: “Няма драма с това, че не ни е кума дъщерята на Цветелина Бориславова, а наши дългогодишни приятели, чиято съдба е сходна. Още в мига, когато се реши да има сватба, бяха поканени Костя и Полина за кумове. Името на Веси Абаджиева, което беше наложено от медиите за тази роля, озадачи всички нас”.
Също така официално от Феста пресметнаха броя на гостите на “около 500”. Повечето от тях дойдоха от бившия СССР и Германия, откъдето е родата на младежонеца, и от българскта провинция.
Те приветстваха младоженците, дошли от подписването в семейния хотел Феста край Околовръстното шосе до резиденция Лозенец с бял ретро мерцедес - кабриолет. На него, странно защо, с латински букви бяха изписани от рози инициалите на младите. Жени бе пременена с рокля за хиляди евро на ливанския дизайнер Ели Сааб.  
Посоката на сватбеното пътешествие е известна само на младоженеца и е изненада за булката, както съобщи първо Супер 19’.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

стрелец

Събитията днес може да ви тласнат към самооценка и преразглеждане

Събитията днес може да ви тласнат към самооценка и