20.08.2010 15:50

Дънката застрои Кабакум

Видян 6310 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Даниел Славов – Дънката, който нашумя покрай фамозната акция на МВР Медузите във Варна, отново стана АТРАКЦИЯ за медиите.


“С гордо вдигната глава Дънката направи показно на конкуренцията и напук на вразите организира блестящо парти при откриването на апартмънт-хаус Кабакум бийч. Истинско бижу в най-красивата част на варненското Черноморие”, писа запознатият с мафиотските дела скандален сайт Афера. Според електронната медия на събитието не била поканена нито една политическа фигура.


Сградата в стил руски мутробарок, приличаща на крепост на тясната отсечка между скалите и морето, е настария панорамен път Варна - Златни пясъци, малко преди спирка Журналист. Палатът е собственост на фирмата БОРД ЕООД и известния бизнесмен Даниел Славов – Дънката, уточняват колегите от Афера. Те се прехласват: ”Кабакум бийч демонстрира истинска класа и буквално разбива конкуренцията в бранша, както с изпълнението, така и с невероятната панорама, която наистина си струва парите. Сградата е проектирана и построена с премерен вкус, брои 12 етажа и шест входа. 90% от апартаментите в нея вече са продадени, накои от тях още „на зелено”. Районът на строителството е укрепен с всички нужни за това мероприятия. Купувачите са от Норвегия, Дания, Румъния, Швейцария, Русия, САЩ и България. Всеки клиент онлайн е можел да избира цветове, материали и мебели за вътрешното обзавеждане на апартамента, който купува, и на финала да го получи „до ключ”. Най-малкият апартамент в „Кабакум бийч” е 60 квадрата, с цена 1800 евро на кв.м, а най-големите са на последните етажи на жилищната сграда и броят 570 квадрата. В тях се влиза направо от асансьора, а апартаментите включват огромни тераси с вградено джакузи и други екстри. Всички апартаменти са с големи тераси, от всяка точка, на които се открива уникална с красотата си морска панорама”.


Мнозина ахнали, когато лично варненският митрополит Кирил осветил комплекса на човек, когото властта преследва по подозрения в нечисти сделки.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

дева