Свързани новини

20.08.2010 10:20

Следователи: Има втори човек в убийството на Белнейски

Видян 1959 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Има втори човек, участвал в убийството на сестрите Белнейски. Разследващите са категорични и дори имат насоки кой е съучастникът, съобщи бТВ. Окръжният съд в Пазарджик ще гледа мярката на първия и единствен, засега, обвиняем за двойното убийство.


Лазар Колев излежава последните дни на предишна своя присъда и, за да не бъде освободен в неделя, прокуратурата ще поиска постоянен арест за убийството на двете сестри. Екип на "Код: Криминално" откри нови неподозирани досега факти за жестокото убийство, както и ексклузивни снимки от мястото, където са намерени телата на двете момичета.


Кадрите, излъчени снощи по PRO.BG са от мястото, часове, след като са открити телата на момичетата. Екипът разговаря и с  пастира, който първи се натъква на зловещата гледка преди четири години и половина и, който в определен етап от разследването беше смятан за мъртъв. Това е и първият му, макар и откъслечен разказ пред медии.


"Аз тръгнах с козите там и козите се изплашиха, аз се обърнах и видях трупа там, козите ми се уплашиха… Когато се върнах видях трупа женски. Трупа черен, гол беше. Коли не съм виждал, само трупа”, разказва Ангел.


Лазар Колев е един от първите проверени веднага след убийството. Тогава рецидивистът изкарва фалшиво алиби. После се проваля на детектора на лъжата, намерено е и негово ДНК по телата на момичетата. Към делото днес са приложени и свидетелски показания на мъж, пред когото Колев е признал за случилото се.


Самият Лазар Колев категорично отрича да познава двете момичета. В неделя той трябва да излезе на свобода от Пазарджишкия затвор, където излежава присъда от четири години и половина за кражба на мобилен телефон. Престъпление, извършено два месеца след убийството на Белнейски.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

водолей