Свързани новини

16.08.2010 15:05

150 000 книжки на трупчета на есен

Видян 1477 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Поне 150 000 шофьори ще останат без книжки през есента. Тогава ще бъдат обработени данните от всичките над 200 камери на пътна полиция в страната. Това прогнозира комисар Алекси Стратиев, шеф на КАТ, пред dariknews.bg. Наказанието за минималното нарушение на скоростта над 34 км/ч е минимум 1 месец.


Според Стратиев има заснети голям брой чужденци, които карат с превишена скорост. "Има идея подобни нарушения да изтърпяват наказанията в съответните държави, от които са нарушителите", каза още комисарят.


Юли и август остават най-тежките месеци в годината с най-много жертви по пътищата, обясни началникът на КАТ и даде пример: "Ако през януари загиналите са по-малко от 50, то през летните месеци броят на жертвите надхвърля 100."


Само за последното денонощие при катастрофи са загинали петима души, съобщават от МВР. В страната са станали 24 катастрофи, при които са били  ранени  36 души.


Междувременно служителите на столичния КАТ преминаха на двусменен режим на работа. Гишетата ще работят от шест сутринта до седем вечерта, без почивка. С удължен график на работа ще са служителите от сектора Моторни превозни средства и водачи за прием на документи за издаване на свидетелства за управление на МПС, както и от група Административно-наказателна дейност.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

стрелец

До обяд ще ви е малко напрегнато

До обяд ще ви е малко напрегнато, особено ако сте имали