Свързани новини

13.08.2010 16:53

Веселин Данов: Всички наши мафиоти са агенти

Видян 4281 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

“Всички български мафиоти, макар че истински мафиоти у нас няма, са агенти на службите”, изригна по ПРО БГ участникът в проекта ВИП Брадър и бивш общински съветник във Варна Веселин Данов.


Той е син на първия демократичен министър на вътрешните работи Христо Данов и наследник на един от най-славните и богати родове в България.


“Навремето управляващите се събраха на Евксиноград и разпределиха каналите за наркотици и други неща”, допълни сензационните си твърдения политикът. Той бе осъден на три години за трафик на жени и наркотици.


“След половин година ще бъде освободен и сигурно ще бъда убит”, споделя още Данов. Според него “няма нищо по-лесно от това да вкараш човек в затвора у нас”. Една от причините за неговата мрачна увереност е фактът, че той е смятан за най-важния свидетел срещу Алексей Петров. След по-малко от месец се очаква делото срещу бившия съветник в ДАНС и бивша барета, наричан Трактора, да бъде насрочено. Досега стана ясно, че показания срещу Октопода щяла да дава и друга знаменитост. Става дума за близкия съратник на Батето и легенда на прехода Пламен Тимев – Ганди. Данов твърди, че е


бил вербуван от ДАНС, за да бъде накиснат. “На 4 септември бях повикан от Алексей Петров. На 8 септември внедрих агент Лъки в престъпните среди на Варна. Провел съм три срещи и за всяка съм написал доклад, подписан с псевдонима Леси”, разказа пред камерите на ПРО БГ брадърът. Според него някой от разработваните в морската столица се е свързал със София и е обещал половината си приходи срещу защита. Поради което Данов бил арестуван.


Той намесва в разказа си и бившия общински съветник от ДПС Иван Славков, който също бе съден. Той пък придоби международна известност, след като Силвио Берлускони публикува в свое списание снимка от българския вестник Труд, на която на обща трапеза край морето седят Илия и Дарина Павлови, турският лидер Доган и въпросният Славков, който няма нищо общо с адаша си от Татовата рода.


“Най-изгодно е да работиш за държавата като печелиш за себе си”, заключава с увереност Данов.


Той е отказал да свидетелства срещу друг именит арестант – Златомир Иванов. Според него елиминирането на Баретата от пазара само е раздробило търговията с дрога: “Днес на мястото на наркогрупировката Фирмата във Варна вече има 15 малки групировки. А внедреният от мен агент Лъки все още работи за тях, а може би и за себе си?”



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Израел нанесе удар по Иран

Израел нанесе удар по Иран

В ранните часове на петък Израел е ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

козирог