29.07.2010 09:49

Маргарита Бербатова: Написаното в "Сън" са пълни глупости

Видян 2615 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 "Пълни глупости е написаното в британския таблоид “Сън“, който твърди, че синът ми Асен е отвлечен. Чувам се с него непрекъснато", заяви за Маргарита Бербатова, майка на Асен и Димитър Бербатови.


Асен Бербатов не е отвлечен, заяви дежурният офицер в ОД на МВР Благоевград. На този етап няма подадена молба за отвличането на Асен Бербатов, но не мога категорично да твърдя, че няма да постъпи такава, заяви пресаташето на полицията в града Гергана Моралиева. Асен Бербатов е бил видян от приятели във вторник. Той живее на улица “Васил Мечкуевски“ в непосредствена близост до обраното наскоро златарско ателие “Карат“. В днешния си брой, британският таблоид "Сън" пише, че “семейството на звездата на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов получи страхотен шок, след като миналата вечер се появиха слухове, че брат му най-вероятно е отвлечен от гангстери“. Нападателят на червените дяволи е получил съобщение, че ще получи "допълнителни инструкции" за брат си Асен, който липсва от месец. “Смята се, че 23-годишният Асен е затънал в дългове, заради модния бутик, който държи с жена си Мими. Преди три месеца полиция нахлу в дома му и конфискува компютри и документи по повод разследване за кредитна карта и нередности в модния му бутик“, се твърди в статията. “Близки на Асен заявиха, че той сякаш се е изпарил и не отговаря на телефонните обаждания. Полицията в Благоевград е наясно с липсата на младежа, но заявиха, че разследване не може да започне, тъй като семейството му не е обявило изчезване на лицето“, пише още “Сън“.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.