Свързани новини

27.07.2010 10:46

Борисов: Много твърдо и праволинейно вървим напред

Видян 1571 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  Пари за тютюнопроизводителите осигурихме, пуснахме всички еврофондове, това, което се искаше от нас. Най-добрият доклад, писан за България, най-високата оценка на всички кредитни агенции. За една година се направи доста. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов пред БНР по повод една година от управлението на ГЕРБ.


Правим 120 км магистрала едновременно на няколко места само за първата година на управлението. В средата на 2012 година ще има магистрала, завършена цялата. Ще има метро в двете посоки, ще има спортна зала за 18 000 души. Илюзии или мечти, които никой преди 20 години не си е мислил, че ще се случат, допълни Борисов. Не искам да споря, има международни институции, има доклад на американския департамент, кредитни агенции, европейски доклад, те са категорични в оценките си – силна политическа воля, устрем за реформи, категоричен бе Борисов. Когато има характер и желание, неслучайно мандатите на едно правителство са 4 години – държавата работеше на петилетни планове и много държави работят на тази схема, за да знаят хората в рамките на 4 или 5 години какво ще се случи – това е важно, заяви Борисов. Всички тези спекулации, че ще има повторно актуализиране на бюджета, че ще вдигаме данъците и че ще намаляваме заплатите и пенсиите, мисля, че много твърдо и праволинейно вървим напред. Това, че изслушваме партньорите, синдикатите, работодателите в тристранния съвет – този диалог и това изслушване по време на финансова криза е задължителен, категоричен бе премиерът. 20 години не са ползвани предприсъединителните фондове на ЕС.
"Защо има наводнения, защото коритата на реките не са почистени. Дори и медиите предупредиха, че се очакват тези потопи, взеха се мерки, но това е максимумът, който се направи, затова се работи планирано”, подчерта Борисов. Нека да направят кметовете оценка на загубите, ще видим с какво можем да помогнем. Дано са застраховани, защото когато сме ги предупредили, хубаво е хората да свикнат да застраховат имуществото си срещу такива бедствия, уточни премиерът.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

козирог