Свързани новини

27.07.2010 10:25

Р. Петков: Убийството в Шумен беше разкрито от Миков

Видян 1898 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Служителите на МВР трябва да бъдат подкрепяни, за съжаление Калин Георгиев каза, че има тенденция на сериозно напускане на служители на системата и това трябва да бъде анализирано, заяви Румен Петков, бивш министър на вътрешните работи.


Причините според мен са няколко. Мисля, че служителите се чувстват употребени, тъй като всеки ден има акции, допълни той. Разбирам, че Митьо Очите е бил подгонен, той преди се криеше по дискотеките, беше задържан доста по-късно. Петков заяви, че преди управлението на ГЕРБ, Митьо Очите е задържан заедно с участници в организирана престъпна група и "това е първият случай в България, в който са задържани 17 човека и има 17 осъдителни присъди”, заяви Петков. "За 3 години – присъди на 3 инстанции, господин Куйович – за три години – 17-годишна присъда”, уточни Петков.
Убийството в Шумен беше разкрито по времето на министър Миков и още тогава стана ясно, че двамата извършители са безследно изчезнали, каза Петков. Има и предотвратяване на поръчкови убийства в Пазарджишко. В рамките на една година се случиха неща, които подлежат на доста сериозен анализ – имаме две самоубийства в следствени арести. Това убягва от общественото внимание. Ако искате можем да акцентираме върху това, че са пребили хора в Кърджали, ако искате да не пропуснем фактът, че влязоха и разбиха вратата на Човекът-глас (б.ред. – певецът Красимир Аврамов), имаме пребити граждани по грешка, казвам фактите, уточни Петков. Арестът на Цонев какво е: нали "На колене”, попита Петков. Какво означава да се влезе с автоматите в дома на Борислав Гуцанов при двете му деца. Да се каже, че на първия съдия на републиката му тежат убийства на съвестта, какво е това, каква е представата, която съставяме у обществото от нашите органи. Ще бъде ли потърсена отговорност за това, че една българска институция е унижавана, попита Петков. Има огромен натиск върху съда, заяви още Петков.
В периода 2005-2009 контрабандата беше сведена до 15-20%. Контрабандата днес отиде на над 50-55%. Това е страшно, коментира Петков. По време на операция на един от ГКПП-тата има нотариално заверено писмо на шофьор, който е бил принуждаван да каже, че са му вземани пари, а той каза, че не са му били вземани пари. Това е абсурдно, заяви Петков.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

дева

Днес ще имате повече служебни задължения от обикновено

Днес ще имате повече служебни задължения от