Свързани новини

26.07.2010 17:01

Цветан Цветанов: За Килърите ни трябваше и гинеколог

Видян 2111 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

По време на спецоперацията Килърите, при която според МВР са заловени организаторите на убийството на самоковския бизнесмен Юри Галев, полицейските екипи са били придружавани от психолог и... гинеколог. Информацията бе потвърдена лично от вътрешния министър Цветан Цветанов. В ефира на bTV той обясни, че нестандартният подход е предприет, за да бъдат избегнати всякакви възможности за по-късни протести от страна на задържаните срещу начина на арестуването им.


"Имахме предварителна информация, че съпругата на един от членовете на групата е бременна. Нали знаете какво може да се случи при един спонтанен аборт в стресова ситуация? Подходихме максимално професионално, с екипите имаше и психолог затради присъствието на деца на някой от адресите", каза Цветанов.


Въпреки че отказа коментар на зачестилите заплахи срещу сигурността му, от участието на вътрешния министър в сутрешния блок стана ясно, че в последните дни и седмици той се движи с чувствително завишена охрана. "На всички от нашия екип ни направи впечатление, че мерките за сигурност са много по-сериозни спрямо последното ви гостуване преди около месец", не скри водещата Анна Цолова.


Вицепремиерът обаче упорито отклони всякакви по-задълбочени въпроси по темата с думите: "Приемете, че конкретен сигнал, застрашаващ живота ми, няма". Той предпочете да похвали служителите си за работата по Килърите. "Това е най-сериозният удар по организираната престъпност. Тук не се извежда значимостта или не на жертвата, а същността на групата. Тепърва трябва доста сериозно да се работи за установяването на връзки на Килърите и с други убийства", каза Цветан Цветанов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

козирог

Преди обяд ще сте още под въздействието на вчерашни впечатления

Преди обяд ще сте още под въздействието на вчерашни