Свързани новини

20.07.2010 10:30

Автобус и камион катастрофираха край Траянови врата

Видян 1958 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Трима души са откарани от Спешна помощ в болница Св. Анна, един човек отпътува за УМБАЛСМ Пирогов с линейка на Спешна помощ, след сблъсък между автобус и камион в близост до проода Траянови врата. Тежкият инцидент стана малко след 7.30 часа. На мястото на катастрофата има екипи на полицията, пожарната и медицинска помощ. Към болниците са откарани петима пътника, на други осем е оказана помощ на място. Спасителните екипи са помагали на пътници, които са заклещени в автобуса. Тепърва ще се извършва оглед и ще се установяват причините за инцидента. Пътят в този район не е затворен, но движението е затруднено.


12-13 души с травми са тръгнали към болнични заведения - Пирогов или Военна болница, използвайки собствен превоз. Двама души – мъж и млада жена, пострадали при катастрофата на автобус на магистрала Тракия са приети в УМБАЛСМ Пирогов, уточняват от здравното заведение. Мъжът с инициали Л.А. на 42 години, от Пловдив, е с травма на главата, настанен е противошоковата зала. Дежурните от всички специалности го преглеждат, за уточняване на диагнозата. Младата жена с инициали И.Б. на 23 години е приета в кабинета по неврохирургия. И за нея предстои уточняване на диагнозата. Тя е контактна.
Всички пътници от катастрофиралия автобус са извадени, жертви няма. Красимир Костов, главен инспектор в КАТ - Пътна полиция заяви пред БНР, че четирима са по-тежко пострадали, осем души са с охлузвания. Преди тунел Траянови врата ТИР е изкачвал наклона, автобусът е настигнал камиона, опитвайки се да го изпревари и се е блъснал в него отзад. Ударът е в предната част на автобуса.
 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв

Доста работа ви чака днес


Доста работа ви чака днес. Със сигурност няма да