Свързани новини

07.07.2010 11:29

Свидетелка по делото “Стоян Балтов” се оплака от полицейски натиск

Видян 1791 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Татяна Палапарска обясни пред Софийски градски съд, че в нощта на убийството на Стоян Балтов е била в дискотека “Амнезия” с двама от подсъдимите. Тя разказа, че самият инцидент е станал извън дискотеката, траел около 30 – 40 секунди, било тъмно и тя не е могла да види кой на кого нанася удари. Прокуратурата поиска от съда да бъдат прочетени нейните показанията и в хода на досъдебното производство, тъй като предишните се разминават с тези, които тя даде днес. Така стана ясно, че на 5 декември 2008 година Татяна Палапарска е заявила, че Вили Георгиев е тръгнал към биещите се, ударил едно от момчетата и го ритнал. Пред съда днес тя заяви, че следователите са искали от нея да каже, че Вили ритнал Стоян Балтов в главата и го свалил на земята – нещо, което не е така, каза днес Татяна Палапарска. Тя заяви, че тогава следователите в продължение на два часа са разпитвали само Вили Георгиев.


За пореден път днес роднини и приятели на Стоян Балтов влязоха и в съдебната зала. Те отново развяха плакати пред Съдебната палата и призоваха за справедлива присъда на виновните за убийството на приятеля си.


Обвинени за убийството на Стоян Балтов са Вили Георгиев, Александър Данаилов и Светлозар Стоилов. Според обвинителния акт Александър Данаилов, Вили Георгиев и Светлозар Стоилов на 5 декември 2008 година около 3 часа пред дискотека "Амнезия" в Студентски град умишлено са убили Стоян Балтов по особено жесток начин с нанасяне на удари и с тъпи и твърди предмети. Така му причинили тежка закрита травма, в резултат на която той починал. Според държавното обвинение деянието е извършено по хулигански подбуди.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

рак

Настроението ви ще е чудесно

Настроението ви ще е чудесно, а това ще ви помогне