Свързани новини

01.07.2010 13:13

Л. Иванов: Системата за гласуване няма как да бъде излъгана

Видян 1248 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Системата за гласуване в НС няма как да бъде излъгана, но това на някои хора не им се харесва, тъй като няма как без да си тук да имаш присъствие, а някои хора вървят по инерция от миналото. Това каза в кулоарите на парламента заместник-председателят на НС Лъчезар Иванов, депутат от ГЕРБ.


Той е убеден, че описаният от депутатите от РЗС начин за гласуване с чужда карта не може да бъде осъществен. Направеният опит да се гласува с чужди карти от депутатите Янев и Василев веднага е забелязан от оператора на пулта и гласуването не е осъществено, поясни Лъчезар Иванов. Гласуването им с разменени карти е направено няколко пъти и квесторът на място в залата е докладвал на оператора “така, че тук има факти, а когато има факти всичко останало е опит за политически дивидент, което е смехотворно”, обобщи Иванов. На Лъчезар Иванов от два дена му е направило впечатление, че в пленарна зала има депутати, които умишлено не гласуват, независимо, че е налице кворум.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

риби